Flexir d1

08-440 71 70
info@flexirent.se

 

 

Nyheter

Nya finansieringsformer för Acqwool  [2008-09-22]
Flexirent har fått förtroendet att erbjuda hyreslösningar för att underlätta beslutsfattandet. Nu kan alla kunder hyra Acqwools produkter istället för att binda likviditet på ljudabsorberande produkter. Den tjänsten kan man nu få från alla Acqwools återförsäljare. Flexirent är också återföräljare för alla Acqwools produkter.
 

QWaiet får TEKO-föreningarnas årliga pris! [2008-04-04]  (
I samband med TEKO-föreningarnas årsmöte i Jönköping den 20 maj fick Acqwool Development priset "Årets TEKOprodukt"

Motiveringen lyder:

" Ljudabsorberande ull enligt konceptet QWaiet från Acqwool Development utmärks av nytänkande både när det gäller material och kreativ inredningsdesign.
En ljudabsorbent tillverkad av ren ull som utgör en kontrast till byggmaterial som glas och betong. QWaiet är ett föredömligt exempel på hur ett litet företag i nära samarbete med kund och den senaste forskningen på området förmår utveckla och leverera en stilfull och funktionell svensktillverkad TEKOprodukt."

 

arets

Mattan, en ny QWaietprodukt!   [2008-03-17]
Mattor

Nu finns QWaiet som mattkvalité för dämpning av stegljud. Vår ambition på Acqwool är att kunna erbjuda en helhetslösning bestående av ett antal olika produkter för att  kunna lösa våra kunders specifika akustiska problem. Denna mattkvalité utgör ett bra kompliment till våra övriga absorbenter för vägg och tak.

Nyheter i QWaiet Compact kvalitén!  [2008-03-17]

monster

QWaiet Compact har nu fått ett spännande mönstrat alternativ.


Compact med mjukt skuren kant
QWaiet Compact kan nu också fås med en spännande mjukt skuren kant.
 

mjukkant4

Många besökare i Acqwools monter på möbelmässan  [2008-03-17]

Stort intresse på årets Möbelmässa för Acqwools produkter!

Acqwools ljudabsorbenter visades i år tillsammans med produkter från OKKO Design på årets möbelmässa i Älvsjö. Intresset var stort från arkitekter och inredare!

massan

Mässa i Kroatien [2007-11-13]

Acqwool Innovation har deltagit på mässan Nordic days in Croatia 2007 under slutet av oktober. Denna mässa fungerar som en platform för nordiska företag att visa upp sig i Kroatien. Acqwool Innovation var också nominerade till tävlingen 2007 inovation och design.

kroatien

Vi hade äran att få besök av Kroatiens president Stjepan Mesic!

presidenten

Acqwool och Högskolan i Borås  [2007-10-26]

hogskolan

Doktorand Margareta Zetterblom och personalen på Acqwool Innovation i artikel vilken handlar om Margaretas forskning och företagets versamhet.

tystiklassentyst 2